Radionice

Ciklus radionica o ranom razvoju i autentičnom roditeljstvu

Postoje brojne informacije o tome kako biti dobar i uspješan roditelj. Naše je iskustvo da to najčešće „udara“ roditelje u krivnju, ideju da nešto rade pogrešno, povećava njihovu zabrinutost, nesigurnost i nestaje spontanosti – izgube sebe u tom procesu. Naravno, postoje znanstvena istraživanja koja dokazuju dobrobiti određenih ponašanja. No, jednako je važno i povjerenje u sebe kao roditelja i istraživanje svog načina uspostave odnosa s djetetom, umjesto nekog „ispravnog“ načina koji zagovaraju drugi, pa makar oni i bili stručnjaci u tom području. Na taj način se i roditelji razvijaju uz dijete i iskustvo roditeljstva im obogaćuje život.

U ciklusu radionica za roditelje o ranom razvoju i autentičnom roditeljstvu odlučile smo spojiti znanja iz razvojne psihologije i naša znanja i iskustvo rada s ljudima kroz psihoterapiju. Ciklus se sastoji od 8 radionica u trajanju od 2 sata te je predviđeno da se sastajemo jednom tjedno tijekom dva mjeseca. Radionice su međusobno povezane u cjelinu te budući da je razvoj grupne dinamike i podrške sastavni dio našeg načina rada, ciklus je moguće pohađati isključivo kao cjelinu.

Program:
1. Autentično roditeljstvo – što je to?
2. Kome roditelj postavlja granicu i kako?
3. Razvoj odnosa s djetetom
4. Faze razvoja
5. Kako reći DA djetetu?
6. Igra – poveznica roditelja i djeteta
7. Partnerski odnos i roditeljstvo
8. I za kraj…

Radionice su namijenjen budućim i postojećim roditeljima. S ciklusom krećemo u utorak 24.04.2018. u 18 do 20 sati. Program će se odvijati na adresi Ribnjak 18, 2. kat. Cijena ciklusa radionica je 1500 kn + PDV za jednog roditelja, a za oba iznosi 2 000 kn + PDV. Plaćanje je moguće izvršiti u 3 rate s time da je prvu ratu potrebno uplatiti prije početka samog ciklusa u obliku rezervacije mjesta.

 

Voditeljice programa:

Nikolina Essert – majka tri djevojčice, psihologinja, psihoterapeutkinja Realitetne terapije i supervizorica Realitetne terapije s višegodišnjim iskustvom u radu s roditeljima djece rane i predškolske dobi.

Sunčana Rokvić – majka dječaka, psihologinja, u edukaciji za Geštalt psihoterapeutkinju (4. godina) s višegodišnjim iskustvom u radu s roditeljima i djecom od predškolske dobi na dalje.

Broj polaznika je ograničen. Za sva pitanja i prijave te rezervaciju mjesta javite nam se na 091 893 8939, u inbox ili na tobolac.autenticnoroditeljstvo@gmail.com do 15.04.2018. godine.

Pozivamo vas da nam se pridružite u razmjeni iskustava i znanja. Veselimo se zajedničkom druženju i uvidima!

PRIJAVI SE

%d blogeri kao ovaj:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close